Fijne massage. Ik had klachten in mijn linker schouder voornamelijk. Hier heeft ze extra aandacht aangegeven. Dankjewel Ilse. Ik heb heerlijk geslapen na de behandeling.Geschreven door: Pascal
02-04-2024 14:48Geschreven door: Ilse
02-01-2024 20:04

Voorafgaand een heel fijn en open gesprek gehad met Ilse, waarin ze alle tijd neemt. Aaneensluitend een heerlijke biofacelift behandeling gehad. Ilse geeft je ruimte en rust. Fijne omgeving ,die rust uit straalt. Bedankt Ilse! Geschreven door: Lian van Loon
21-04-2022 07:32

Had een enorme pijn aan me benen na 2x bezoek bij illse is het verdwenen kan weer normaal liggen super bedankt illse echt een aanrader voor iedereen ook super vriendelijk en een beeldschone vrouw topper

Geschreven door: Sayn
03-06-2021 01:15

In mijn zoektocht naar een goede stevige massage ben ik na diverse mindere massages bij Ilse terecht gekomen. Bij Ilse voelde ik me gelijk op mijn gemak en de kwaliteit van de massage evenaart die van een massage therapeut mede door de specifieke klachtbehandeling met frequentie apparaatje. Ik ben nu 3x bij Ilse geweest en de volgende afspraak inplannen bij deze vakvrouw staat al weer op mijn lijstje.

Geschreven door: Andre
25-05-2021 09:49

Ik kom al een langere tijd bij Ilse voor een massage wat ze echt super doet en heel professioneel! Fijne huiselijke sfeer bij binnenkomst. Vind haar een fijn persoon met een goede energie. Ik kan het voor iedereen echt aanraden!

Geschreven door: Mike hage
22-05-2021 13:26

Ik liep al langer met pijn in mijn schouders en nek. Het was al heel lang geleden dat ik een massage had gehad dus had het mezelf kado gedaan. Ik kwam bij Ilse terecht.  Ik heb een fantastische massage gehad, ook heeft ze met frequenties mijn schouders en nek behandel, waardoor ik van mijn pijn af ben gekomen.

Echt super, gelijk anderhalve week later terug geweest,om ook mijn littekens aandacht te geven. Ik was deze keer nog meer ontspannen. Zo fijn om alle spanning los te kunnen laten.

Voel me echt herboren. Zal er zeker vaker komen. Beveel haar echt aan.

Geschreven door: Heidi
21-05-2021 07:09


Elke keer dat Ilse de Healy voor mij heeft ingezet heb ik daar veel baat bij gehad. Eén van de allereerste keren was toen ik enorme kiespijn had. Ik was bij de tandarts bezig met kronen, en bij het bij-verdoven heeft hij, nog nooit gebeurd, een zenuw geraakt of zo. Ik weet het niet, maar de prik deed erg veel zeer. In de dagen en weken daarna heb ik daardoor bij vlagen echt niet normaal erge kiespijn gehad, de tranen liepen regelmatig gewoon over mijn wangen. Gelukkig kwam ik op het idee om Ilse te vragen om ondersteuning hierbij, met de Healy. Op een keer had ik gigantische kiespijn, ging aan de Healy, en tien minuten voordat het programma was afgelopen, was mijn kiespijn weg. Dat was dus bij acute kiespijn. Ook bij hoofdpijn en een gespannen gevoel heeft de Healy mij steeds fantastisch geholpen. Als ik dan bij Ilse kwam met de vraag of ze een programmaatje voor me kon draaien, dan voelde ik in de loop van het programma de spanning wegvloeien uit mijn lijf. Ik voelde de rust er weer indalen. Wat fijn was dat steeds! Ook op afstand werkt dit steeds heel goed. Een specifiek moment wil ik hier delen, dat was echt leuk, zó meetbaar! Ik was in de ochtend gaan winkelen met mijn dochter in een stad twintig kilometer verderop, we waren met de auto. Die dag had ik bij het opstaan een beetje een zwaar gevoel in mijn hoofd. Geen hoofdpijn, maar ook niet echt helemaal fris. Meestal zakt zoiets dan wel weg, in de loop van de dag, maar deze keer niet. We hadden lekker gewinkeld en reden terug naar huis. Het zware gevoel in mijn hoofd was er nog steeds. Voordat we terugreden had ik Ilse een berichtje gestuurd met de vraag of ze voor mij de Healy wilde laten draaien, voor mijn zware hoofd/hoofdpijn. De voorbode van migraine eigenlijk. Ik had niet meer gezien of ze mijn berichtje had gelezen. We waren ongeveer een kwartier onderweg op de snelweg, en ik zei tegen mijn dochter, hee, het begint te zakken! En we reden door. Tien minuten later zag ik dat Ilse mij twintig minuten eerder een berichtje had gestuurd, dat ze de Healy voor mij had aangezet. Dus, ik had het goed gevoeld. Toen de Healy tien minuten aan het draaien was, merkte ik afname van mijn hoofdpijn. Zonder dat ik wist dat hij draaide voor mij. Hoe fijn is dat?! De hoofdpijn is inderdaad weggegaan en niet meer teruggekomen. Heerlijk.

Geschreven door: Monique Arndt
31-08-2020 15:39

Vanaf januari, dus ongeveer 7 maanden nu onder behandeling bij Bink & Beauty, ik ben er via een kadobon terecht gekomen. En ben erg kritsch, over produkten voor thuis. Maar het is zo oprecht werkzaam. Als ik mijn producten dagelijks gebruik, en zeker na het miracle masker wat ik elke week gebruik, of de biofacelifting in de salon, zie ik gewoon mezelf met een frisser en jonger ogend uiterlijk. Ilse, ik ben absoluut een blijvende cliënt, ik zie wat het met m`n huid doet. Bdw! Af en toe, om mezelf even te trakteren, of wanneer ik het echt nodig heb,  geniet ik van de helende massage van Ilse! Zo ontspannen en herboren als ik daarna ben, dat gun ik echt iedereen!!

Geschreven door: Jessica
12-07-2020 01:24

Heb een behoorlijke stressvol leven, en ga regelmatig naar Ilse van Bink-Beauty voor een ontspanningsmassage. Deze wordt op een zeer professionele wijze gegeven, ik kom volledig tot rust, en nadien nog heel lang van kan nagenieten. Voor mij is Ilse een topper ! Groetjes

Geschreven door: Pieter
18-02-2020 22:56

Mooie, knusse salon! Goede sfeer. Ilse is vakbekwaam en doet je thuis voelen! Aanrader!

Geschreven door: Jeroen
05-02-2020 14:24

Een uitstekende salon: prettige sfeer, professionele behandelingen en een prima prijs-kwaliteitverhouding. Kortom een aanrader!

Geschreven door: Jeanita
04-02-2020 12:58

Ilse is een echte professional. Massages zijn heerlijk om jezelf even te verwennen! Echt zo ontspannen als ik weer buiten sta.

Een aanrader.

Geschreven door: Niels
04-02-2020 09:11


Ik werd warm ontvangen door Ilse. Je merkt al gelijk dat ze veel verstand van zaken heeft dmv een intakegesprek. Gelijk een behandeling kunnen doen, keurig, netjes en professioneel! Echt een aanrader!

Geschreven door: Jeremy L
04-02-2020 03:22

Na een stress periode een massage genomen bij Ilse en het was een prachtige ervaring en een heel fijne mens ze is echt geïnteresseerd in je. Zeker een aanrader.

Geschreven door: Moes
03-02-2020 07:13

Heel blij met de behandelingen & resultaat. Mezelf definitief laten ontharen, echt top. Professioneel en prettige gesprekken. Ontzettend bedankt!

Geschreven door: Jasmijn
03-02-2020 07:13

Onlangs bij Ilse van Bink Massage geweest en heb een fijne massage mogen ontvangen welke met veel overtuiging gegeven werd Voor mij een reden om er vaker naar toe te gaan

Geschreven door: Jelle Coorengel
15-01-2020 15:20

Een cadeautje aan mezelf.... Zo zou ik de massage omschrijven die ik vandaag heb gehad bij Bink Beauty! Ik kam al een tijdje met spanning/stress symptomen die ik door de massage weg voelde vloeien. Daarnaast is Ilse oprecht geïnteresseerd wat vertrouwd en prettig aanvoelt. Kortom echt een aanrader!

 

Ilse: Een cadeautje om jou te leren kennen. Fijn om te horen Tom.

 Geschreven door: tom veraart
30-12-2019 13:53

Deze salon kan ik iedereen aanraden . Professioneel , goede sfeer en mevrouw Ilse Bink verstaat haar vak...

 

Ilse: Dankjewel Arthur

 Geschreven door: Arthur van der Struijf
27-12-2019 20:50

Een heerlijke warme ontvangst, gevolgd door een zeer professionele massage. De massage wordt in een fijne knusse omgeving gegeven. Zeer zeker een aanrader.

 

Ilse: Dankjewel Hakan, graag gedaan, tot snel.

 Geschreven door: Hakan S
11-12-2019 14:57

Goede locatie, gratis parkeren, vriendelijk persoon, professionele behandelaar, goede prijs, kwaliteit, juiste verzorgingsproducten, een echte aanrader.

 

Ilse: Blij om te horen dat je zo enthousiast bent

 Geschreven door: ahmad shah shahin
11-12-2019 14:47

Een fijne salon met professionele behandelingen. Een warme sfeer, waar je heerlijk ontspannen weer naar huis gaat.

 

Ilse: dankjewel Marly

 Geschreven door: Marly Wiericx
03-12-2019 19:03

Prettige sfeer en vriendelijk. Het juiste adres voor een relax massage. Zeker 5 sterren waard.

 

Ilse: Dankjewel Leon, tot snel.

 Geschreven door: Leon Belet
30-11-2019 11:18

Een prettige salon. Veel aandacht voor gezondheid en gezondheidsbevordering. Professioneel en aandacht voor de persoon.

 

Ilse: Dankjewel Elly

 Geschreven door: Elly Jongmans
30-11-2019 04:20

Goede schoonheidssalon in hartje Roosendaal! Deskundig, vriendelijk, goede service en pure verwennerij! Top!

 

Ilse: Dankjewel lieverd

 Geschreven door: Virgillia Buysse
20-11-2019 09:05

Met alle aandacht een professionele behandeling, top!

 

Ilse: Dankjewel Wim

 Geschreven door: Wim Krete
31-10-2019 08:23

Ik ben erg tevreden

 

Ilse: Dankjewel lieverd

 Geschreven door: K Zayna
02-10-2019 07:56

Fijne salon!

 

Ilse: Dankjewel Babette!

 Geschreven door: Babette den Otter
02-10-2019 07:39